torsdag 17 september 2009

Suck...

Ääh, en riktig pissdag:( Om man kunde få byta med någon idag skulle jag helst av allt göra det. Välja en person och helt enkelt krypa in i hennes kropp och överta hennes liv för en stund. Kan tänka mig att byta med de flesta just idag. Men stackars den jävel som skulle vara tvungen att byta med mig i så fall...

Det här har varit en dag då jag mest känner mig onödig och misslyckad. Helst av allt vill jag gå och dra någonting gammalt över mig. Vilket jag snart kommer att göra. Mitt gamla noppiga täcke. Sedan ska jag sova i tusen år och hoppas att jag vaknar upp i en perfekt värld.

Nåja. Om man ska se någonting positivt i dessa pissdagar kan man konstatera att de förr eller senare brukar vända. Nu ska jag fortsätta att sucka djupt och gräva ner mig i usligheter. Sedan kommer vi igen. Kanske.

3 kommentarer:

  1. jag kan byta en dag om du tar mina nätter i en veckas tid. antingen sover jag inte eller så drömmer jag bara pissiga drömmar. vågar snart inte gå o lägga mig längre :/

    SvaraRadera
  2. Stackare där:( Det brukar vara lite si och så med min sömn också. På senaste tiden har jag faktiskt sovit nästan som folk, men har börjat drömma de mest bisarra och obehagliga saker. En bekant drömde alltid mardrömmar om hon drack kamomillte på kvällen, så om du dricker några mysko örter kan det kanske vara värt ett försök att låta bli.

    SvaraRadera
  3. nope, några mysko örter dricker jag inte. kanske jag borde börja dricka lugnande te. te har jag förresten aldrig druckit. never ever.

    SvaraRadera